Wijnproeverij in Rotterdam

Le Club des Vins begon als hobbyclub met vrienden, maar gaat inmiddels veel verder dan dat selecte groepje en organiseer ik wijnproeverijen voor tout Rotterdam en omstreken! Zo stond ik al een keer in de Jacobustuin met mijn eigen ‘wijnbarretje’ en verzorgde ik een wijnproeverij op hoog niveau: de 43e verdieping van De Rotterdam.

 

Locatie

Le Club des Vins heeft (nog) geen eigen locatie, maar komt graag je woonkamer, bedrijfskantine of restaurant vullen! Le Club des Vins is voornamelijk actief in (omgeving) Rotterdam.

Vanaf 10 personen heb je een proeverij met 7 wijnen inclusief bijpassende hapjes (want zonder hapjes is een proeverij niet compleet) voor € 375 exclusief reiskosten.

*In Rotterdam reken ik geen reiskosten.

Vrijdagmiddagborrel

Zin om eens wat anders te doen op vrijdagmiddag dan bier lurken? Huur dan Le Club des Vins in voor een spetterende proeverij om het weekend mee in te luiden. Gewoon op kantoor.

Voor wie?

Dat is het mooiste, de wijnproeverijen zijn voor iedereen. Van beginners tot doorgewinterde wijnsnobs. Alle wijntypes kunnen worden bediend ;-)

Enthousiast? Te gek! Stuur me een mail met je wensen (aantal personen, data en eventueel een thema) en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.