BLACK FRIDAY DEALS die je niet mag missen: Coravin, Riedel

BLACK FRIDAY DEALS die je niet mag missen: Coravin, Riedel

Thanksgiving mag dan nog niet overgewaaid zijn naar Nederland, de ultieme koopjesdag Black Friday is dat wel. En dat is scoren. Nee, deze blog is niet bedoeld voor minimalisten, want ik moet bekennen: ik ben een slaaf van de commercie. Ik ben er niet per se trots op, maar ik vind dit mooi. Ik voel de urgentie tot in mijn tenen en wil het liefst direct kopen, kopen, kopen.

Maar goed, eventjes normaal doen. Alleen dingen kopen die je écht nodig hebt. Neem onderstaand lijstje bijvoorbeeld. Ik kan je vanuit eigen ervaring zeggen dat deze spullen je leven zal verrijken.

Black Friday Deals

Wijnglazen van Riedel Veritas met 20% (en meer!) korting

Als je eenmaal aan Riedel-glazen bent begonnen, wil je niets anders meer. Of misschien Zalto, maar dan moet je dieper in de buidel tasten. De chardonnay glazen zijn een must-have voor liefhebbers van stevige Bourgognes. Hier wint Riedel van Zalto wat mij betreft. Rode Bourgogne, daarentegen, gaan wel weer heel goed uit het Bourgogneglas van Zalto.

gekoelde rode wijn

Drink je niet dagelijks vette chardonnays? Begin dan met het instapglas voor ‘lichte’ wijnen, zoals riesling, sauvignon blanc, maar ook chianti. Mooi glas, dun pootje, all you need.

Bekijk de glazen met 20% korting bij Bijenkorf >

En nu wil ik het je niet nog moeilijker maken, maar de Amadeo is ook afgeprijsd en we weten allemaal hoe mooi dat karaf is… Wijnkoperij De Gouden Ton gooit ook de Riedel in de aanbieding. De Decanter Flirt is nu 48,95 en de Paloma was € 275,00 en is nu € 96,75. Dikke deal hoor. Die Paloma is zo mooi. Het glazenaanbod is ook behoorlijk uitgebreid en afgeprijsd.

Bekijk de glazen met nog meer korting bij De Gouden Ton >

Afbeeldingsresultaat voor paloma riedel
OMG, dit is de Paloma. Hoe mooi is deze?
De Amadeo heb ik al, dus eigenlijk heb ik genoeg. Maar de Paloma zou er wel mooi bij passen, toch?

Coravin Model 2 met 200 euro korting

Hier moest ik eventjes slikken. Ik heb namelijk een tijdje geleden Coravin Model 1 gescoord, maar dat is toch een beetje het lelijke eendje – zeker vergeleken met dit shiny apparaat. Is het geen plaatje? Glimmend zwart en goud. #goals

coravin
Coravin – limited edition

Met de coravin kun je een slokje wijn proeven zonder dat de fles open gaat. Met een holle naald prikt de coravin door de kurk heen en pompt het met behulp van argongas wijn uit de fles. Het argongas zorgt ervoor dat de wijn niet zal oxideren. Ik vind het handig omdat ik soms gewoon één glas wil proeven, zij het omdat ik gewoon zit te chillen op de bank, of omdat ik even een paar wijnen naast elkaar wil zetten om te oefenen voor WSET4. Zonde om dan een hele fles open te maken.

Bekijk de Coravin met korting >

Wijnkast Dutchbone

Neeee, de Dutchbone wijnkast is ook afgeprijsd. De oplettende lezer weet dat ik deze al eerder genoemd heb. Eerlijk, dit is toch de tofste kast ooit. Ik wil ‘m, ik wil ‘m, ik wil ‘m. Je kunt 15 flessen wijn kwijt in de daarvoor bestemde vakjes, de glazen hang je boven aan het rek en je andere wijngadgets berg je op in de lades. Er is zelfs ruimte voor een paar wijnboeken. Dit is de ultieme kast voor de wijnliefhebber.

Van 595 voor 476 bij Wehkamp >

Like what you read?

Volg me dan op Instagram of Facebook en blijf op de hoogte van mijn avonturen en nieuwe artikelen. Le Club des Vins stuurt elke maand een nieuwsbrief uit, genaamd wijnvertier in je inbox. Lid worden?

Heb je zelf een toffe deal gezien? Laat dan even een berichtje achter. 

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

2 comments

  1. Avatar Saar says:

    Wat! €200 euro korting op de Coravin…echt niet normaal. Waarom kost hij dan wat ie normaal gesproken kost? Zo voelt het niet als een gelukje met Black Friday, maar voelen de kopers zich genaaid de rest van het jaar.

    • Ooooh, zo had ik het nog niet bekeken. Ik dacht eindelijk eens een échte deal.
      Maar goed, ik heb er dus al één, een paar maanden geleden gekocht zelfs. Dat was wel een Model 1, die is niet zo mooi en misschien iets minder stevig (want plastic) als deze. Kostte ook 200 euro, maar de model 2 kost normaal gesproken 300 euro en deze ‘limited edition’ 400.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.