Start in mei met Level 4 Diploma Course

Start in mei met Level 4 Diploma Course

WineWise & Wine & Spirit Education Trust (WSET) London introduceren ‘blended learning’. 

In samenwerking met WSET in London lanceert WineWise een nieuwe opzet van Level 4 Diploma Course in Wine genaamd ‘blended learning’, die online met klassikale lessen combineert. 

Ondanks Covid-19 kunnen studenten toch eind mei starten met Level 4 Diploma Course in Wine. De eerste lessen vinden namelijk online plaats, startend met de kick-off op 28 mei 2020 door Sybille Troubleyn, oprichter van WineWise. De eerste klassikale les vindt pas 17 augustus 2020 plaats. 

Goed om te weten is dat de inhoud van de Diploma Course onveranderd blijft. Net als afgelopen jaar bestaat de Diploma Course uit zes onderdelen: D1 Viticulture & Vinification, D2 Wine Business, D3 Wines of the World, D4 Sparkling Wines, D5 Fortified Wines en D6 Independent Research Paper. 

De eerste helft van de opleiding bestaande uit D1 en D2 wordt grotendeels online aangeboden, plus een klassikale dag met Frank Smulders MW in Kasteel Woerden. De student kan vervolgens kiezen om de andere onderdelen van de opleiding online te volgen of in klasverband.

De uiterlijke inschrijfdatum voor Level 4 Diploma Course in Wine is 17 mei 2020 via Winewise.be

Over WineWise

WineWise is een van de grootste wijnopleiders van België en enige aanbieder van WSET Level 4 Diploma Course in Wine in de Benelux. De Diploma Course wordt onderwezen door een internationaal team van ervaren Masters of Wine en Weinakademikers. De Diploma Course is het hoogste niveau van WSET, internationaal erkend diploma bedoeld voor sommeliers en wijnprofessionals. 

Benieuwd naar Diploma Course?

Nadien van Le Club des Vins is zelf bezig met Diploma Course bij WineWise en heeft nog een examen en het Research Paper te gaan. Lees meer over dit avontuur in de WSET-reeks.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.