Episode 12 – Hoe wordt witte wijn gemaakt? (deel 1)

Episode 12 – Hoe wordt witte wijn gemaakt? (deel 1)

We komen er achter dat een gistcel behoorlijk op ons lijkt. Gedijt het beste bij een behaaglijke temperatuur, produceert alcohol maar voelt zich niet prettig in een omgeving met téveel alcohol en kan zomaar een paniekaanval krijgen als het niet genoeg eten krijgt.

We zijn ook te vinden in Apple Podcasts, Google Podcasts en nog vijf andere kanalen. Alle linkjes zijn hier te vinden.

Meer weten?

Hier en daar worden misschien woorden gebruikt die je nog niet kent of juist nog veel meer over wil weten. Daarom een rijtje bijpassende artikelen:

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.