Episode 13 – Hoe wordt witte wijn gemaakt? (deel 2)

Episode 13 – Hoe wordt witte wijn gemaakt? (deel 2)

Het tweede deel van ons bezoek aan het Betuws Wijndomein met de laatste stappen in het vinificatieproces: klaren, filteren, bottelen. Er komen antwoorden op vragen als ‘is een natuurwijnmaker een luie wijnmaker?’ en ‘kurk of schroefdop?’. Dit keer zo waar onder het halfuur, ook wel eens lekker toch?!

We zijn ook te vinden in Apple Podcasts, Google Podcasts en nog vijf andere kanalen. Alle linkjes zijn hier te vinden.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.