Episode 22 – Esmee Langereis & Harold Hamersma

Episode 22 – Esmee Langereis & Harold Hamersma

Ga lekker zitten voor een bere-gezellige podcast met Esmee Langereis en Harold Hamersma. Gooi een muntje laatstgenoemde en hij begint te praten :D Dit belooft weer een heerlijk keuvel-uurtje te worden. 

Deze podcast gaat over het nieuwe boek van het duo, Super Superwijnen, die nu in de winkels ligt. We hebben het over story-telling, want: “We are not bottle sellers, we are story tellers” en “You can’t bore people with clichés”. We krijgen een inkijkje in de werkwijze van ’s lands bekendste wijnschrijvers.

Benieuwd naar het boek?

Super super wijnen van Harold Hamersma & Esmee Langereis, te koop bij bol.com.

Oproepje

Help de ZZP’er de zomer door! Nadien is een ZZP’er, JJ niet. We zijn deze podcast gestart uit liefde voor wijn. Inmiddels luisteren er bijna 1000 mensen per podcast en daar zijn we super trots op.

We verdienen er niets mee, maar we steken er tijd en ook een beetje geld in Enfin, vind je onze podcasts leuk en wil je ons supporten? Dat kan (en al vanaf 1 euro!).

SUPPORT DE PODCAST >

We zijn je enorm dankbaar!!
Al 9️⃣mensen gingen je voor :) SUPER BEDANKT!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.