Kekke wijnaccessoires – editie april

Kekke wijnaccessoires – editie april

De afgelopen maand heb ik weer lekker de interwebs afgestruind voor toffe snuisterijen. Wees gewaarschuwd: deze maand voeren we de gemiddelde prijs iets op.. De volgende keer zal ik weer wat budget-vriendelijkere cadeaus proberen te vinden, maar deze wilde ik jullie niet onthouden ;-)

Check deze pagina voor eerdere posts over wijncadeaus, -gadgets en ander gekkigheid.

Kunstige koeler

Misschien een beetje overdreven om 260 euro voor een wijnkoeler te betalen, maar deze ziet er wel heul vet uit. Bovendien is het naast een koeler ook gewoon een stukje kunst. Staat leuk op je tafel. Is handgemaakt door Tom Dixon. Eigenlijk dus onbetaalbaar.

Tom Dixon Wine Bucket is verkrijgbaar voor ‚ā¨ 260¬†bij Fonq.nl

wijngadgets tom dixon

Try before you die

De wijnwereld kan soms een beetje overwhelming zijn. Dit boekje kan je helpen keuzes te maken: 1001 wines you must¬†try before you die. Natuurlijk worden de usual suspects ook genoemd, zeg, de top uit Bourgogne, Bordeaux en de beste Champagnes.¬†Toegegeven, dat is een beetje een open deur van schrijver Neil Beckett…

1001 wines you must try before you die is te koop voor ‚ā¨ 21,94¬†bij Bol.com

1001 wines wijnboek
Foto: Amazon.com

De bank is jarig

Ben of ken¬†je een spelletjesmens die ook wel van een glaasje houdt?¬†Check dan deze: Wine-Opoly. Niet per se voor de uber-wijn-nerd, maar wel leuk in gezelschap van liefhebbers en een glas wijn. Monopoly heeft zelf ook ooit een versie ‘Monopoly Viticole’ uitgebracht in Frankrijk, maar helaas is die online overal uitverkocht.

Wineopoly is te koop voor $ 16,95 bij Amazon.com

wineopoly wijngadgets
Foto: Thisiswhyimbroke.com

Dé kast voor de wijnliefhebber

Dit is toch de tofste kast ooit. Ik wil ‘m, ik wil ‘m, ik wil ‘m. Je kunt 15 flessen wijn kwijt in de daarvoor bestemde vakjes, de glazen hang je boven aan het rek en je andere wijngadgets berg je op in de lades. Er is zelfs ruimte voor een paar wijnboeken. Dit is de¬†ultieme kast voor de wijnliefhebber.

Dutchbone Wijnkast is te koop voor ‚ā¨ 595¬†bij Fonq.nl

Meesterlijke decanteerkaraf

Ja, de wereld van de karafs is er eentje op zich. Ze zijn er in alle soorten en maten. De meest ingewikkelde vormen komen voorbij. De duurste zijn mondgeblazen en van kristalglas. Oké, dit heb je niet per se nodig, maar is gewoon heel tof. Voor iedereen. Je wijn, je gasten en jezelf.

Riedel Amadeo Decanteerkaraf is te koop voor ‚ā¨ 242 bij Fonq.nl

Meer gadgets? Check dan de Wijngadgets-pagina.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.