N02E27 Interview met de chef de cave van Charles Heidsieck

N02E27 Interview met de chef de cave van Charles Heidsieck

Wat een geluk. We mochten op bezoek bij Charles Heidsieck, een van onze favoriete champagnehuizen. We trappen ons champagneweekend af met een lunch met de exportmanager en de chef de cave van Charles Heidsieck, krijgen een rondleiding door de kelders, proeven (bijna) de hele serie champagne, waaronder de bijzondere Blanc des Millénaires 2004 én 2006 – en als klap op de vuurpijl mogen we de chef de cave – Cyril Brun – interviewen voor onze podcast. We vragen hem alles over de champagnes, zijn werk en de toekomstplannen. 

Liever luisteren in andere app? Check >

Benieuwd wat we nog meer beleefd hebben tijdens onze trip? Luister dan de podcast No Champagne, No Gain.

Charles Heidsieck 

Charles Heidsieck wordt geïmporteerd door Les Genereux. Kijk op hun website voor een wijnwinkel bij jou in de buurt.  

Show notes

⛏️ Champagne in een mijn, huh? Is echt waar, kijk maar
🍇 Nieuwe druivenrassen in de Champagne? Check dit artikel van Forbes
🖥️ Nadien was eerder op bezoek bij Charles en schreef daar dit artikel over🍷 Lid worden van slobberpost? Dat kan, meld je aan
✉️ Vragen? Mail ons op podcast@leclubdesvins.nl

📦 Ben je een importeur of wijnwinkel en wil je flessen insturen? Hier vind je de details

De boekenhoek

Dat is natuurlijk het ultieme champagneboek: Christie’s Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine. Meer weten over Champagne? Check dan ook even dit artikel >

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.