Sinterklaas: wijncadeaus onder de 15 euro

Sinterklaas: wijncadeaus onder de 15 euro

Natuurlijk doet de Club ook mee met Sinterklaas. Check hier de selectie van de Club voor in de zak van Sinterklaas. Verras de wijnliefhebber met een handige kurkentrekker of wellicht een romantisch LED-lampje? Geheel binnen budget: alle cadeaus zijn onder de 15 euro!

Georganiseerd het nieuwe jaar in!

Kek wijnrekje voor de chaotische wijndrinker. Even lekker de boel opstapelen. Opgeruimd staat netjes! Het rekje is hier te bestellen voor € 6,95. Nu je toch zo georganiseerd bezig bent, check dan deze plakkertjes (€ 7,99) Geef je gasten een kleur en niemand raakt zijn glas meer kwijt. Totdat iemand natuurlijk zijn kleur vergeet…

‘Cause I’m happy…

Omdat het weer eens wat anders is dan het professionele kelnermes. De Happy Corkscrew, een must-have voor elke wijnliefhebber. Verkrijgbaar voor € 14,40. Voor de liefhebber van een flesje bier: er is ook een Happy Bottle Opener.

corkscrew

 

Lichtpuntjes op donkere dagen

Kaarsen zijn overrated. In comes het sfeervolle LED-lampje (€ 9,95). In een handomdraai tover je je lege fles om tot een romantisch licht. En wat dacht je van je eigen Champagne bucket (€ 12,95)? Kan ik dit ook aan mijn bureau op kantoor monteren? Dat is toch ieders droom. Champagne, altijd binnen handbereik!

Beslagen ten ijs komen

Dit zijn twee Ă©norm praktische zaken. Het schenktuitje (€ 12,95) is onmisbaar in je wijncollectie. Met zo’n tuitje in de fles behoort morsen tot verleden tijd. De dop kan van pas komen als je onverhoopt de fles niet leeg krijgt. Ideale combi met het dienblad (€ 14,95), die naast de fles ook gelijk zes glazen herbergt. De ultieme binnenkomer.


Leuke wijncadeaus voor sinterklaas

Handige wijncadeaus voor de liefhebber. Een paar weken geleden schreef ik over wijngadgets. Iets minder makkelijk te krijgen in Nederland, dus bestel ze op tijd voor Sinterklaas. Veel plezier!

Foto Sinterklaascadeaus: Nu.nl

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. DĂ© plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.