Dieper in het glaasje duiken? Goed idee! Kom een wijncursus van Le Club des Vins volgen. Ik geef SDEN-2, SDEN-3 en WSET-cursussen. Hieronder vind je de planning voor 2019. Wil je een wijncursus op locatie of heb je een andere vraag? Laat je horen en volg een wijncursus bij Le Club des Vins

wijncursus in Rotterdam
Volg een wijncursus bij Le Club des Vins (Foto: Prisca Visser)

Agenda 2019/2020

Schuif aan bij één van deze geplande wijncursussen in omgeving Rotterdam. Dikke tip: je kunt me ook inhuren als je een groep van tenminste 8 personen hebt. Volg een wijncursus bij Le Club des Vins.

“Nadien is de eindbazin van de wijn. Via Le Club des Vins SDEN2 gevolgd en het was super! De enthousiasme, de kennis, de gezelligheid, het waren een aantal superavonden en ik heb er een hoop van geleerd. Aanrader voor iedereen die meer over wijn te weten wil komen!”

De Club’s Wijncursus

Jawel, mensen. Dit jaar – 2019 – ben ik bezig met het vormgeven van mijn EIGEN wijncursus. Dat gaat niet over alle classificaties van Bourgogne of dat eindeloze cru-systeem van Bordeaux, maar pakt de pareltjes eruit die je nog wel kan betalen of de boeren die het net even iets anders doen dan de rest. Dat brengt me op toverwoorden als biodynamie, minimale interventie en natuurwijn. Dit alles krijgt een plek in Le Club’s cursus.

Lijkt het je wat? Meld je aan, dan houd ik je op de hoogte. Wees gerust: ik stuur alléén mails over deze cursus (en dat worden er niet veel).

Volg een wijncursus bij Le Club des Vins