Dieper in het glaasje duiken? Goed idee! Kom een wijncursus van Le Club des Vins volgen. Ik geef SDEN-2, SDEN-3 en WSET-cursussen. Hieronder vind je de planning voor 2020. Wil je een wijncursus op locatie of heb je een andere vraag? Laat je horen en volg een wijncursus bij Le Club des Vins!

Vragen? Stuur gerust een e-mail of laat je gegevens achter dan houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Volg een wijncursus bij Le Club des Vins (Foto: Prisca Visser)
Volg een wijncursus bij Le Club des Vins (Foto: Prisca Visser)

Agenda wijncursussen 2021

Schuif aan bij één van deze geplande wijncursussen in omgeving Rotterdam. Dikke tip: je kunt me ook inhuren als je een groep van tenminste 8 personen hebt. Volg een wijncursus bij Le Club des Vins.

Voorjaar (online)

Najaar 2021 (offline)

Nieuw: mailinglijst

In verband met corona staan de wijncursussen tijdelijk on hold. In 2021 verwachten we weer te starten. Zin om mee te doen? Laat je gegevens achter op onze mailing lijst, dan sturen we een mail zodra we meer weten over de cursus.

Ook zijn we naar de mogelijkheden aan het kijken voor het geven van online cursussen. Bij genoeg animo gaan we dat opstarten!

Wat vinden anderen?

“Nadien is de eindbazin van de wijn. Via Le Club des Vins SDEN2 gevolgd en het was super! De enthousiasme, de kennis, de gezelligheid, het waren een aantal superavonden en ik heb er een hoop van geleerd. Aanrader voor iedereen die meer over wijn te weten wil komen!”

De Club’s Wijncursus

Jawel, mensen. Ik ben al een tijdje bezig met het vormgeven van mijn EIGEN wijncursus. Dat gaat niet over alle classificaties van Bourgogne of dat eindeloze cru-systeem van Bordeaux, maar pakt de pareltjes eruit die je nog wel kan betalen of de boeren die het net even iets anders doen dan de rest. Dat brengt me op toverwoorden als biodynamie, minimale interventie en natuurwijn. Dit alles krijgt een plek in Le Club’s cursus.

Lijkt het je wat? Stuur me een mail, dan hou ik je op de hoogte!

Volg een wijncursus bij Le Club des Vins