Wijnproeverij in Rotterdam

Le Club des Vins begon als hobbyclub met vrienden, maar gaat inmiddels veel verder dan dat selecte groepje en organiseer ik wijnproeverijen voor tout Rotterdam en omstreken! Zo stond ik al een keer in de Jacobustuin met mijn eigen ā€˜wijnbarretjeā€™ en verzorgde ik een wijnproeverij op hoog niveau: de 43e verdieping van De Rotterdam.

 

Locatie

Le Club des Vins heeft (nog) geen eigen locatie, maar komt graag je woonkamer, bedrijfskantine of restaurant vullen! Le Club des Vins is voornamelijk actief in (omgeving) Rotterdam.

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Reken op ā‚¬ 400 voor 10 personen inclusief zeven wijnen en bijpassende, spetterende hapjes. Specifieke wensen? Mail of bel me even.

TIP: Hou de wijnagenda in de gaten voor openbare proeverijen, of meld je aan voor de nieuwsbrief ‘wijnvertier in je inbox‘.

Vrijdagmiddagborrel

Zin om eens wat anders te doen op vrijdagmiddag dan bier lurken? Huur dan Le Club des Vins in voor een spetterende proeverij om het weekend mee in te luiden. Gewoon op kantoor.

Voor wie?

Dat is het mooiste, de wijnproeverijen zijn voor iedereen. Van beginners tot doorgewinterde wijnsnobs. Alle wijntypes kunnen worden bediend ;-)

Enthousiast? Te gek! Stuur me een mail met je wensen (aantal personen, data en eventueel een thema) en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.