Le Club des Vins begon als hobbyclub met vrienden, maar gaat inmiddels veel verder dan dat selecte groepje en organiseer ik wijnproeverijen voor tout Rotterdam en omstreken!

Zo stond ik al een keer in de Jacobustuin met mijn eigen ‘wijnbarretje’, verzorgde ik een proeverij op hoog niveau én stond ik vorig jaar op Cuisine Machine waar ik elke dag meerdere proeverijen verzorgde. Vet leuk. Voor beginners en gevorderden. Of je nu wil leren wijn proeven of juist dieper wil gaan op de wijnen van de Noord Rhône – ik regel het.

Mail me je wensen en ik verzin wat leuks.

 

 

Prijzen

De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Vanaf 45 euro per persoon heb je een mooie proeverij met zeven wijnen en bijpassende hapjes. Voor een proeverij geldt een minimum van 8 personen.

TIP: Hou de wijnagenda in de gaten voor openbare proeverijen, of meld je aan voor de nieuwsbrief ‘wijnvertier in je inbox‘.

Vrijdagmiddagborrel

Le Club des Vins heeft (nog) geen eigen locatie, maar komt graag je woonkamer of restaurant vullen! Le Club des Vins is voornamelijk actief in (omgeving) Rotterdam. Ook leuk op kantoor.

Voor wie?

Dat is het mooiste, de wijnproeverijen zijn voor iedereen. Van beginners tot doorgewinterde wijnsnobs. Alle wijntypes kunnen worden bediend ;-)

=